безплатни обяви zor.bg logo switch to mobile web view

Бюлетин

Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Цена: 20.00 BGN

Поркетата е традиционно ястие широко разпространено в централна Италия. Тo изглежда като цяло прасе (с кожата) , обезкостенo, осоленo и изпълненo с части от тялото на прасето. Месото се овкусява с чесън, черен пипер, розмарин, копър или други подправки, след което при пълно спазване на традицията, се завръзва на ръка с канап от естествени влакна от нашите майстори на поркета. Оставя се да престои и ароматизира в продължение на 12 часа, след което пънчето се пече в специална пещ при контролирано време и температура на два етапа: 1. В първия час при "по - агресивна" температура, за да направи свинската кожа хрупкава и ароматна; 2. Във втората фаза, при " по - ниска" температура, за да се поддържа меко и сочно месото. За производството си ние използваме предимно месо от женски свине, внимателно подбрани според спецификацията на италианската поркета. Поркетата се яде гореща или студена, нарязана на филийки като основно ястие, и като пълнеж за сандвичи, което позволява по - широкото и приложение и я прави особено подходяща за разширяване на асортимента Ви. Повече информация относно поркетата може да получите на сайта ни: http://italpork. blogspot. com/

Добавена 2015-06-08 Преглеждана 150 пъти
Редактирана 2015-06-08 Изтича на 2016-06-08
Лице за контакт:
Грета Лечева
Тел:
0888520030
Viber
-
Интернет страница
-
Скайп:
gretalet


Запитване за Поркета от свинско месо - истинският италиански вкус

Начало|Цени|Ч.З.В.|Общи условия|GDPR|Абонамент|За нас|Инвентар|Контакт|Търсене


Изглед: Класически | За мобилни устройства | AMP
© 2009-2020 ZOR.BG