безплатни обяви zor.bg logo switch to mobile web view

Категории

Безплатните Обяви

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ - ИСТОРИЯ

ИСТОРИЯ НА ОБЯВИТЕ

ретро обяви
ретро обяви

   В началото бяха семейни обяви за тържества, годежи на видни фамилии. Бизнесът бързо разбира потенциала на тези обяви и печатни публикации, за да оповести новости за стоки и услуги. Ефектът е поразителен. Производители и търговци започват своята рекламна надпревара. Всеки търговец се стреми неговите обяви да спечелят вниманието на повече читатели – те да бъдат по-красиви, на по-добра позиция, по-големи. Издателите имат ограничено печатно пространство, а поради високия производствен разход и скъпо. Това ги принуждава да въведат ограничения за обем на всяка обява. Съобщенията стават платени. Появяват се и специализирани издания за безплатни обяви и реклама. Допълнителна информация за обяви.

БЕЗПЛАТНИТЕ ОБЯВИ ДНЕС

обяви днес
обявите днес

   Днес Интернет дава ново поле за развитие на обявите като рекламен инструмент. Пространството е практически неограничено, производственият разход за публикуване е минимален, а към всяка обява може да се добавя и мултимедийно съдържание, като снимки и видео. Основният принцип обаче остава същия - определена информация, създадена от Вас, да достигне по най-бързия начин до най-много хора, които биха проявили интерес към нея.

БЕЗПЛАТНИТЕ ОБЯВИ - ЦЕНА

ЦЕНА НА ОБЯВИ

цената на безплатните обяви
цената на безплатните обяви

   Безплатни ли са безплатните обяви в Интернет? И в този случай е вярна поговорката, че „няма безплатен обяд”. За да отговорим обаче коректно на този въпрос трябва да направим разграничение между ЦЕНА и СЕБЕСТОЙНОСТ на обявите ни. Цената е това което трябва да заплатим на издателите за да публикуват нашите обяви, а себестойността ще е производственият разход за създаването и публикуването на обявите. Защо в началото споменахме, че при публикуването на обяви в Интернет, за издателите, разходът за издаване е минимален – защото вложеният труд е на този който публикува обявата. Изразходва се неговото време за създаване на обяви, за тяхното написване, графично оформяне (снимки) и поставянето в сайта за безплатни обяви.

БЕЗПЛАТНИ ОБЯВИ В ИНТЕРНЕТ

обяви в интернет
обяви в интернет

   Интернет предлага изобилие от сайтове за безплатни обяви. Техният брой се увеличава всекидневно. Времето, което трябва да отделяме за нашата обява за да я има във всички тях, също се увеличава, а както е казано „Времето е пари”. Това означава, че дори да не заплащаме Цена за обявяване, все пак ние плащаме за създаването и разпространяването на тази реклама и този разход се увеличава всеки ден. Ако намалим времето, което отделяме, това ще намали качеството на тези обяви, а от това ефективността на рекламата, респективно приходите. Нека не забравяме, че само добре направената и правилно реализирана презентация е тази, която продава.

* Допълнителна информация, за това как да направите ефективна реклама с безплатни обяви можете да прочете в нашият съветник за безплатни обяви

Начало|Цени|Ч.З.В.|Общи условия|GDPR|Абонамент|За нас|Инвентар|Контакт|Търсене


Изглед: Класически | За мобилни устройства
© 2009-2024 ZOR.BG