безплатни обяви zor.bg logo switch to mobile web view

Бюлетин

Професия Хлебар- сладкар в ЦПО към Гранд Хотел Пловдив

Цена: 10.00 BGN

В НАЛИЧНОСТ: 1
Средна оценка 5.00 от 5 за 1 гласа

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАНИРАНОТО ПРОФЕСИОНАЛНО ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОФЕСИЯТА ХЛЕБАР - СЛАДКАР декември - януари 2020 г. Хлебар-сладкар е една от най-търсените професии в хранителния бизнес. Правенето на хляб и сладкарски изделия е едно от най- старите изкуства, базирано на творческите умения на майсторите да приготвят в богато разнообразие естетически приготвени , вкусни, лесно смилаеми, хранителни и полезни за организма хлебни и сладкарски изделия . Всички български празници и ритуали са свързани с приготвянето на традиционни хлебни и сладкарски изделия , за които до днешни дни се пазят рецепти в българската национална кухня и се възпроизвеждат ежегодно на всеки празник. Ако искаме да запазим българските традиции и заедно с това да вървим в крак с модерното сладкарство е необходимо да усвоим основните правила на професията хлебар-сладкар . Усвояването на основните правила на професията Хлебар-сладкар изисква много желание, старание и търпение. Ако обичате вкусно приготвеното, добре оформено и красиво поднесено и подредено изделие - вашето място е при нас! ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИФИКАЦИОНЕН КУРС ХЛЕБАР - СЛАДКАР Планирани дати за обучение - начално обучение - 15 януари- 15 март 2020 г.- 300 уч.ч. - до ІІ степен на професионална квалификация - 360 уч.ч. от 15 март- 30 юни 2020 г. Водещи преподаватели - инж. Цецка Илиева, майсторите от Сладкарска работилница на на Гранд Хотел Пловдив . СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ за дипломирани хлебар-сладкари ИНОВАТИВНО СЛАДКАРСТВО- организация , обзавеждане и технологично оборудване на сладкарски цех и работилница , нови тенденции при производството на хлебни и сладкарски изделия - 100 уч.ч. месец януари 2020 г. ЛЮБИТЕЛСКИ КУРСОВЕ събота- неделя ТРАДИЦИОННИ ПРАЗНИЦИ И ОБИЧАИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2019 ПРИГОТВЯНЕ И ДЕГУСТАЦИЯ на приготвените хлебни и сладкарски изделия свързани с празничните ритуали. Водещи преподаватели - специалисти и майстори 08.12.2019 г. - Празнични баници 15.12.2019 г.- Пити , погачи, кравайчета 22.12.2019 г. - Баклава , меденки със захарна маса 29 .12.2019 г. - Новогодишни торти За контакти гр. Пловдив ул. Златю Бояджиев 2 ГРАНД ХОТЕЛ ПЛОВДИВ офис на Учебният център - Телефони за връзка 032 966-808 0875 203 137 0889532206

Добавена 2019-11-27 Преглеждана 56 пъти
Редактирана 2019-11-27 Изтича на 2020-05-25
Лице за контакт:
Елена Райчева
Тел:
032 966- 808 - 0889532206
Viber
-
Интернет страница
-
Скайп:
-


Запитване за Професия Хлебар- сладкар в ЦПО към Гранд Хотел Пловдив

НА ФОКУС

autocad курсове история на българия експресни шофьорски курсове курсове 3ds max цена бетон шофьор в категория курсове работа без език photoshop курсове уроци по биология пловдив курс по немски в пловдив компютърна грамотност курсове ел услуги варна билколечение английски език онлайн саксофон курс по начална компютърна грамотност тестове за 4 клас по английски език уроци по английски език конкурс съдии уроци по цигулка английски език граматика шофьорски курсове италиански език райони в софия шофьорски английски текст арт мастерс банд модерен балет упражнения по английски опасни товари книжка уроци по английски за начинаещи сладкарница софия френски език научи английски приемни разговорен английски с бизнес насоченост онлайн английски курс сервитьор оперативно управление курсове за 7 клас водоснабдяване софия образование в чужбина курс по autocad тестове за 8 клас как се прави дете частни уроци руски език юмейхо изпити

Начало|Цени|Ч.З.В.|Общи условия|GDPR|Абонамент|За нас|Инвентар|Контакт|Търсене


Изглед: Класически | За мобилни устройства | AMP
© 2009-2019 ZOR.BG